Så har jeg eksperimenteret lidt - jeg ville gerne bytte mandelmel ud med almindeligt kokosmel som jeg selv kværnede til mere mel konsistens. Resultatet blev superlækkert hvis jeg selv skal sige det Det blev som konfektkage så den er fin her op til jul Opskrift: 1½ tsk bagepulver ½ tsk pulverkaffe 100 g kokosmel (kværnes til fin konsistens - gem 10 g som ikke kværnes) 25 g kakao 50 g smør 110 g kokosmælk 1 æg Mandelessens efter smag Sødemiddel efter smag (selv brugte jeg 1/8 tsk grøn steviapulver + 2 pipetter flydende stevia med toffee-smag + 1 pipette alm stevia) Bland pulverkaffe, bagepulver, kokosmel (også de 10g) og kakao. Smuldr smørret i. Tilsæt ca halvdelen af kokosmælken og rør det godt sammen. Tilsæt resten af kokosmælken og 1 æg.Rør det godt sammen. Fordeles i muffinforme - ca 12 stk. - og bages ved 175 grader i 20-25 min Du kan også tilsætte kakaonibs eller mørk chokolade. Det her er klart min favorit - de er så hurtige og nemme at lave og de smager så godt at det er svært at holde fingrene fra dem