Vis enkelt innlegg
Gammel 13-12-12, 22:22   #4
FrkMarge
Seniormedlem
 
FrkMarge sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2011
Innlegg: 920
FrkMarge er et fyrlysFrkMarge er et fyrlysFrkMarge er et fyrlysFrkMarge er et fyrlysFrkMarge er et fyrlysFrkMarge er et fyrlys

Sv: Ang glutenfritt mel... Hva kan man bruke til hva?

Det var akkurat den jeg brukte og jeg laget også krydderkake. Men min krydderkake er uten surmelk.
Oppskriften er en gammel variant med koppmål og forholdet er vl omtrent 2-1-1 kopper med mel-sukker-melk, + smør/margarin og krydder.
Kaken ble rett og slett vond. Den smakte maizenamel og hadde sånn rar "silkesmak" æsj!

Jeg vet jo det er litt ormebol å spørre om slikt her inne lol
Men jeg vet det er mange som er veldig gode på alternativ matlaging her inne, så derfor håpet jeg på å treffe på en sånn som deg smjg

Jeg spiser jo normalt ikke sånt, vanligvis lager jeg lavkarbokake og lavkarbosnop. Men jeg har ikke råd til å lage langpannekake til basar med kokosmel. Det blir jo svindyrt!!!
Også er det jo helst sånn at jeg gjerne kunne tenke meg å smake på min egen bakst da...

__________________



FrkMarge er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse/LCHF Svar med sitat