Sv: Marvposteier, blir du med og komponerer en oppskrift?
Opprinnelig lagt inn av Imse, her.
Dytter opp, jeg skal prøve å få til dette. Marvpostei er så godt!
Tenker nesten at deigen er den jeg må tenke mest på, for å få riktig smak og konsistens( blir selvfølgelig ikke som hvetemelsdeig). Jeg skal på apoteket og se om de ar fribol sitt bakesukker, var noen som mente det gav seig kransekake..
Prøv å erstatte hvetemelet med 1 1/2 del kokosmel + 1 del mandelmel 
Lagde akkurat kjeks med dette forholdet, og de ble sprø og gode 
Oppskriften min var:
1/2 kopp smeltet smør
3/4 kopp sukrin
2 egg
1 ts vaniljeekstrakt
3/4 kopp kokosmel
1/2 kopp mandelmel
1 ts bakepulver
Jeg har et sett med amerikanske kopper der 1 kopp = 2,37 dl
Dersom du tilsetter litt agavesirup og xanthan gum/fiberhusk i kransekakemassen blir den seig og god 
__________________
Tove
Ta en titt innom bloggen min for flere bilder, oppskrifter og kanskje litt matinspirasjon - og kikk gjerne også på boken min...
http://sjelemat.blogspot.com/
|