Kransekakestenger (bilder)
Disse kransekakestengene ble perfekte - sprø og gode på utsiden, og seige og gode inni....
Akkurat som de skal være....
Oppskrift - 150 g malte mandler
- 1 ts xanthan gum (evt 1 ss fiberhusk)
- 2 - 4 ss sukrinmelis
- 2 ss agavesirup
- 2 ts vaniljeekstrakt
- 1 eggehvite
Mal mandler og bland inn xanthan gum og sukrinmelis.
Bland inn eggehviter, sirup og vanilje til en fast og god deig.
La deigen hvile i kjøleskap en times tid.
Trill ut fingertykke pølser, ca 10 cm lange.
Stekes ved 180 grader 10 - 12 minutter.
Frys ned, og ta opp etter hvert som du får lyst på...
__________________
Tove
Ta en titt innom bloggen min for flere bilder, oppskrifter og kanskje litt matinspirasjon - og kikk gjerne også på boken min...
http://sjelemat.blogspot.com/
Sist redigert av Mat for sjelen : 18-12-12 kl 20:34.
|