Vis enkelt innlegg
Gammel 18-12-12, 11:37   #21
Vibeke-67
Seniormedlem
 
Vibeke-67 sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Hvor: Bergen
Alder: 56
Innlegg: 1.934
Vibeke-67 er bare helt fantastiskVibeke-67 er bare helt fantastiskVibeke-67 er bare helt fantastiskVibeke-67 er bare helt fantastiskVibeke-67 er bare helt fantastiskVibeke-67 er bare helt fantastiskVibeke-67 er bare helt fantastiskVibeke-67 er bare helt fantastiskVibeke-67 er bare helt fantastiskVibeke-67 er bare helt fantastiskVibeke-67 er bare helt fantastisk

Sv: Dersom dere lager lavkarbo-godterier

Må bare fortelle, fikk meg en liten tankevekker her. Vi gir jo 3-åringen her godteri på lørdag, og noen ganger kan det være oftere når noen har bursdag eller bestemor kommer på besøk. Jeg synes hun kan få litt for mye i perioder, og prøver virkelig å begrense tilgangen. Så fikk jeg høre av noen som hadde snakket med en familie vi var på ferie med i sommer. De syntes det hadde vært så greit at vi begrenset søstsaker til lørdager, de var ikke vant med så lite godteri. For der spiser de godteri hver eneste dag, drikker sjokomelk og har sjokopålegg på skiven.
Så for meg var det litt ok å høre det i et annet perspektiv enn det vi diskuterer her inne. Det er bra å begrense til helger og ikke søtt på matpakken.

Vibeke-67 er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LowFODMAP/Fedon Svar med sitat