Vis enkelt innlegg
Gammel 25-12-12, 16:17   #17
Moogie
Seniormedlem
 
Moogie sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2010
Hvor: Finnmark
Alder: 46
Innlegg: 694
Moogie er virkelig snillMoogie er virkelig snillMoogie er virkelig snillMoogie er virkelig snill

Sv: Søtstoff til kransekake

Opprinnelig lagt inn av nunnen, her.

Jo da, oppskriften er som følgende:

400 gr. malte mandler
Ca.150 gr. Fribol sukker
(Eller 75 gr. fribol og 75 gr. Tagatesse)
1 ss. fiberfin
(Dette gjør at kransekakene blir seige.)
Tagatesse karamelliserer seg raskere og bør kanskje skru ned varmen litt)
2-3 eggehvite, kommer ann på str. på eggene.
Alt blandes sammen i en hurtigmikser, tas ut av bollen, knas ekstra godt sammen og rulles ut i fingertykke pølser, legges på bakepapir og stekes ved 180 grader, 10-15 min. til gyllen farge.
Deigen er god å arbeide med, faller ikke sammen, og "oppfører" seg som vanlig kransekakedeig laget med sukker.

Julens første kransekakebaking er gjort....og spist samme dag....så må nok lage en trippel vesjon til helgen igjen og hive i frysen jah.

Den her ser spennende ut. Skal prøve denne. Men lurer på hva er fiberfin? Hvor kjøpes den?

__________________
Dagboken min Ny start august 2012. -20,2 kg totalt
Moogie er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ketogen LCHF Svar med sitat