Vis enkelt innlegg
Gammel 25-01-06, 17:59   #1
mofe
Seniormedlem
 
mofe sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2004
Innlegg: 14.144
mofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastisk
Question

Går det an å fritere og samtidig beholde fettet sunt?

Sitter og ser på Travel Channel, og det er om en gourmetkokk. Sitter bare og titter på det halvveis, men det var snakk om å la andefiletene ligge i fett på svak varme tre-fire timer.

Jeg vet jo at ordinær fritert mat akkurat fører til sunn helse - fordi det er for høy temperatur på fettet (?).

Men om man gjør det på den svakeste varmen? I så lang tid som det trengs?

Og hvilket fett skal man evt. bruke da? Stemmer det om jeg mener at noen brukere Cocosa? Setter ikke det igjen en veldig kokossmak?

Noen erfaringer?

__________________
.
mofe er avlogget   Min kostholdsfilosofi: - Svar med sitat