Vis enkelt innlegg
Gammel 05-01-13, 06:53   #1
Labomba
Seniormedlem
 
Labomba sin avatar
 
Medlem siden: May 2007
Hvor: Vestfold
Alder: 61
Innlegg: 807
Labomba er en juvelLabomba er en juvelLabomba er en juvel

Helles karrisild

Hver jul lager jeg karrysild, og hver gang må jeg lage til alle rundt meg.
Tenkte jeg skulle dele denna med dere.

1 stor box sursild fra ICA (3 karber pr. 100 g)
1 løk i ringer
1/2 revet eple
rømme
majones
1/2 tsk sukrinmelis
1/2 tsk salt

Legg all silden over i ett stort dørslag og la den renne godt av seg. Bland alt det andre godt sammen og hell over og bland. Det skal stå til dagen etter så smaken får satt seg.
Lover!! Det finnes ikke møe som er bedre på skiva

__________________
Tålmodighet er en dyd

Min journal : http://forum.lavkarbo.no/showthread.php?t=43485
Labomba er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ketolyse Svar med sitat