Vis enkelt innlegg
Gammel 10-01-13, 20:06   #2
Ziltoidia
Seniormedlem
 
Ziltoidia sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2010
Hvor: London
Alder: 34
Innlegg: 1.080
Ziltoidia har veldig mye å være stolt avZiltoidia har veldig mye å være stolt avZiltoidia har veldig mye å være stolt avZiltoidia har veldig mye å være stolt avZiltoidia har veldig mye å være stolt avZiltoidia har veldig mye å være stolt avZiltoidia har veldig mye å være stolt avZiltoidia har veldig mye å være stolt av

Sv: Karbohydrater vs. kalorier. Gjør jeg dette rett?

Det jeg tror er noe av suksessen med lavkarbo, er at selv om kalorier teller, så trenger man ikke å telle dem. Man spiser mettende mat som oftest ikke trigger søtsug og spising av mat utover det man trenger.

Optimalt kalorinivå kommer helt an på høyde, vekt, alder, aktivitetsnivå... ja, i det hele tatt, en god del faktorer.

Selv har jeg en tendens til å havne automatisk på 1300kcal dagig, og da skjer det egentlig ingenting så og si. Så jeg må faktisk følge opp på diett.no innimellom, og prøver å holde meg på 1500kcal.

Fordelingen din av makronæring ser helt grei ut. Alt sånt er jo individuelt. Jeg spiste mer eller mindre sånn i løpet av 2 år, og det gikk kjempefint, men har av ymse grunner blitt mer fleksibel på det.

Alt i alt ser det helt greit ut, ut i fra den informasjonen du gir.

__________________

Min kokebok // Ravelry // Min journal // Strikkeblogg
Ziltoidia er avlogget   Min kostholdsfilosofi: 2010-12 ketogent, siden mer liberal med frukt, belgfrukter og mer grønnsaker Svar med sitat