Skaldeman uten melkeprodukter
hva gjør jeg??
jeg har lest hele boka, veldig spennende.
de to produkter som jeg mangler fullgode alternativer for er, fløte og smør.
smør- det finnes et som er basert på vegetabilske kilder, med 4 g transfett pr 100g, og med 23 g mettet fett, resten umettet og flerumettet.
fløte- det finnes et soyaalternativ, men det er jo ikke animalsk.
hva gjør jeg da? ellers tror jeg ikke at komme til å få fettdelen opptil1:1.
liker ikke de store bitene med rent fett. så kommer til ålage de slanke kjøttkakene, men jeg vil egentlig lage de med svinefarse?? da jeg blir dårlige i leddene.
kan jeg bruke lammedeig/lammefarse istedenfor???
hvis dette går i orden, så begynner jeg må ein litt modfisert versjon, med en del trening, men skal selvfølgelig ta d litt me ro i begynnelsen.
kan noen hjelpe meg? enten skaldeman eller andre???
takkTakktakk
|