Vis enkelt innlegg
Gammel 13-01-13, 03:45   #33
BenteR
Seniormedlem
 
BenteR sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2011
Hvor: 770 meter over havet
Innlegg: 4.055
BenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastisk

Sv: Er det ikke veldig usunt med så mye smør?

Nøtter, frø, fet fisk og gode oljer som kokosojen er min hovedkilde til fett.
Jeg bruker selvsagt smør i stedet for margarin (som er et molekyl forskjellig fra tapet-lim), spiser med god samvittighet bacon og fettrikt kjøtt + jeg kjøper kun full-fett-produkter.
Lettprodukter har fått fjernet noe av fettet, men fått mer karbohydrater....

Diabetes, PCOS, overvekt og andre sykdommer har elsplodert de senere årene.
Hva er den største forskjellen på kosten vår i dag og slik den var før krigen?
Jo vi spiser mye mer karbohydrater og mye mindre fett, for ikke og snakke om alle tilsetningstoffene det er i maten.
Hvorfor skulle da ekte mat som for eksempel smør være farlig?
Smør skremmer ikke - korn og sukker skremmer meg.

__________________
En reise på 1000 mil begynner med 1 skritt.
BenteR er avlogget   Min kostholdsfilosofi: diabetiker, max 5 karbo pr.måltid Svar med sitat