Vis enkelt innlegg
Gammel 26-01-13, 13:14   #6
Kitt
Seniormedlem
 
Kitt sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2008
Hvor: Asker
Alder: 57
Innlegg: 18.153
Kitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastisk

Sv: Hva er forskjellen på salat og SALAT?

Kyllingsalat San Fransisco (fra Ingrid Espelid Hovigs Den smårutede kokeboken)

4 porsjoner
1 kald, stekt eller grillet kylling
150g bacon (eller mer)
1 boks(340g) mais
1 boks(235g) hermetisk ananas
3 tomater
1/2 agurk
1/2 issalat
1/4 rød paprika

Salatsaus:
3dl rømme
1 ts karripulver
1-2ss ananaslake
salt og hvit pepper

Kjøttet i terninger.
Sprøstek bacon
Legg en seng av issalat i bunnen av en dyp bolle/fat. Fyll på med tomater, agurk, mais, paprika, ananas og kylling i den rekkefølgen. Smuldre over bacon.
Både ausen og salaten tåler fint å lages dagen før og settes kjølig inntil en stund før servering!

Jeg har servert denne til lavkarbofolk med min variant av Ingis superdupergode bollerundstykker:

Kitts muffinsboller:

9ss soyaprotein
3ss finmalte linfrø
5ss Creme Fraiche
4 egg
125g Tine naturell kremost
3ts bakepulver
1ss Splenda (kan droppes)
3ss rapsolje eller annen olje
4ts Johannesbrødkjernemel
4ss finmalte solsikkefrø

175grader 20min 16-18 vanlige muffinsformer

Kjøres i foodprosessor til en klissete, litt fast masse (tannpasta?)

Ca en spiseskje i hver smurt muffinsform. Tas forsiktig ut av formen når de er helt kalde.
Kan fryses. Tines i mikro ca 1 min på full effekt (Sånn er det i min i hvert fall)

Namnam!

__________________
Kitt er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Syns "Less carbs" høres fornuftig ut! ;) Svar med sitat