Sv: Hva er forskjellen på salat og SALAT?
Vanlig Gubbesalat:
Kinakål/isberg/hjertesalat etter hva man liker
gulrot i små biter
agurk i små biter
mais
paprika i små biter
vårløk
Norvegia i små biter(gjerne marinert)
kylling eller skinke i små biter
Rømme som dressing (gjerne med litt revet hvitløk)
Jeg er litt opptatt av disse små bitene. Syns veldig ofte at man får servert salater med så STORE biter og det liker jeg ikke. Det er kombinsajonen av smakene i en salat som gir særegenheten for min del, og er bitene så store at jeg får agurk i en bit og salat i neste og ostebiten er på størrelse med en babybel- ost, vel, da mister det sjarmen for min del!
Det eneste som kan være store for min del, er tomatene. Da kan jeg nemlig lett fiske dem ut!
Eller anda bedre, når folk har vett på å servere salat der alle ingrediensene kommer i hver sin bolle! Da kan alle ta det de liker og man slipper å sitte og pirke ut det men ikke vil ha, som sopp eller bønner, eller tomater for min del!
"Det gidder jeg ikke", sier svigermor, men jobben er da å dele opp grønnsakene, ikke å putte dem i hver sin bolle?
|