Vis enkelt innlegg
Gammel 28-01-13, 17:49   #898
10 kg for tung
Nytt Medlem
 
Medlem siden: Jan 2013
Innlegg: 1
10 kg for tung er på en erverdig vei

Sv: Velkommen til spørsmål & svar

Jeg har et spørsmål som jeg virkelig håper at noen kan svare på. Jeg har lagt om til LCHF-kosthold, og har holdt meg til det i 4 uker nå. Jeg skal være så ærlig å innrømme at det var mest for å gå ned i vekt at jeg gjorde det, men jeg elsker selvsagt det at jeg har fått finere hud, osv også. Det jeg imidlertid ikke liker, er at vektreduksjonen uteblir. Jeg har 10 kg å ta av meg, og jeg har aldri vært mer motivert. Fra å være helt passiv i 2012, har jeg nå begynt å bevege meg 4 ganger i uka. Jeg varier mellom å gå lange turer, og å ta økter på treningssenteret hvor jeg trener både kondisjon og styrke. Dette er en drastisk endring for meg, men jeg vet jo at det er til det bedre. Jeg veier meg 1 gang i uka, og da jeg optimistisk og ivrig gikk på vekta i dag tidlig, hadde jeg til min store forskrekkelse gått opp 1,3 kg fra forrige mandag. Dette til tross for at jeg ikke har hatt noen utskeielser og vært flink med trening. Hva kan dette komme av? Hva gjør jeg feil? En normal matdag for meg er slik:
Frokost kl 07:30: 1 egg pluss litt skalldyrsalat, evt en boks med makrell i tomat (110 g)
Lunsj kl 12:00: Salat bestående av 1 egg, litt kokt skinke, salatblader, oliven, cherrytomater og enten rømme-, pesto- eller kremostdressing
Etter jobb-mat kl 16:30: 1 avokado/cottage cheese med bringebær/egg med smøreost/ruller med osteskiver/kjøttpålegg, eller lignende.
Middag kl 20:00: Puré av f.eks blomkål, brokkoli, champinjong og 150 gr kjøttdeig / kylling og grønnsaker / wok / pannekaker laget av mandelmel, rømme, natron og egg severt med ost / osv.

Kan noen hjelpe meg? Jeg hadde satt stor pris på det!! Jeg veier 70 kg og vil ned til 60. Er 170 høy.

10 kg for tung er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat