Vis enkelt innlegg
Gammel 07-02-13, 10:14   #1
Bare meg 1981
Nytt Medlem
 
Medlem siden: Feb 2013
Innlegg: 5
Bare meg 1981 er på en erverdig vei

17-dagersdietten

Jeg prøver en diett som jeg har fått presentert over tid gjennom Dr. Phils program. Han kan reklamere for ulike typer slankemetoder, men jeg har lagt merke til at når det kommer gjester med virkelige problemer, så tilbyr han dem hjelp til å gjennomføre 17 dageres dietten. Det virker oppriktig oppi alt det kommersielle.

Jeg er nettopp begynt, er bare på 4. dag. Jeg har begynt å blogge litt anonymt om denne dietten og hvordan det går. Der har jeg skrevet mer om hva dietten går ut på... Hvis dere er interessert kan dere jo lese den på http://www.haterkg.blogspot.com

Kort sagt er det en diett som går i 4 faser, hver fase består av 17 dager bortsett fra den siste som er ment å være en vedvarende fase, altså en livsstilsendring. Teorien skal gi rask vektreduksjon - noe jeg er interessert i.

Var veldig vanskelig å finne så mye informasjon om denne dietten, derfor har jeg bestilt boka på engels, og forsøker så godt jeg kan å oversette denne selv og følge den.

Resultat til nå: ned 2,3 kg Mye væsketap ja, men Dr. Mike som har skrevet boka, poengterer at væsketap også er vektnedgang, både kosmetisk og helsemessig. Det vil synes rent kosmetisk og merkes på klærne, og belastningen på hjertet blir redusert. Dessuten kan væske kamuflere vektnedgang i form av fett, noe som kan være spesielt frustrerende.

Teorien er mye bygd opp på biokjemiske reaksjoner i kroppen. Det er f.eks et viktig poeng at når vi spiser sukker, blir leveren opptatt med å prossessere dette, og får mindre tid til å forbrenne fett. Videre er det gjort et stort nummer av at man må drikke nok vann. Her viser han både til nyrenes funksjon som blir nedsatt uten nok væske, og igjen blir det leveren som må ta jobben og får mindre tid til fettforbrenning. En bonus ved å drikke vann er selvsagt at det også fyller i magen.

Bare meg 1981 er avlogget   Min kostholdsfilosofi: 17 dagers dietten Svar med sitat