Vis enkelt innlegg
Gammel 11-02-13, 07:29   #10
smgj
Seniormedlem
 
smgj sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2011
Hvor: Østfold
Alder: 51
Innlegg: 6.228
smgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisk

Sv: Noe godt jeg kan lage av kamskjell?

Opprinnelig lagt inn av index, her.

Så de kan fryses ja? Hele i vann, eller renset?

Stekte meg noen til kvelds i dag, men det ligger fortsatt en del i kjøleskapet. Kunne holde seg 3-4 dager hvis de lå med det buede skjellet ned sa han, slik at de ikke tørker ut...

Renset og i saltvann, ja. Vi bruker bare sjøvann. Med "hele dekket av saltvann" mente jeg "hele muskelen/alt kjøttet/rogna" dekket i boksen - etter rensing.

Buet ned er "riktig" vei, ja. Vi foretrekker å rense dem med en gang og så oppbevare dem i saltvann - bare på grunn av at det tar mye mindre plass. Vi renser som regel ved sjøen siden vi dykker selv.

__________________
Fant (og mistet igjen) matchvekta under candida- og eliminasjonsdiett ifm. stoffskiftesykdom. Forsøker nå å finne den igjen med inspirasjon fra Primal Blueprint
smgj er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Primal Blueprint - tåler begrenset melk (lett laktoseintolerant) og glutenholdig mel enda dårligere. Svar med sitat