Vis enkelt innlegg
Gammel 13-02-13, 18:22   #18756
Kanutten
Seniormedlem
 
Kanutten sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2007
Innlegg: 11.548
Kanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastisk

Sv: "Jeg lurer på"-tråd, forhåpentlig med enkle, korte svar

Kan noen forklare meg det som menes her?

Sitat:

Du har kanskje allerede lest saken om hvor stor en middagsporsjon egentlig skal være? Da skjønner du nok også at trikset med å la tallerkenen bestå av 1/2 grønnsaker, 1/4 proteiner og 1/4 karbohydrater er en fin tommelfingerregel om målet ditt er å gå ned i vekt

Når går en grønnsak over fra å være en grønnsak til å bli en karbohydrat???
Eller motsatt, når blir en karbohydrat en grønnsak?

Er det fargen som avgjør? Smaken? Karbene, og i såfall hvor går grensen?

Jeg går utifra at hun mener karbohydrater er ris eller pasta eller brød.

__________________
Æ står han a!
Kanutten er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥ Lavkarbo ala Kanutt ♥