Sv: "Jeg lurer på"-tråd, forhåpentlig med enkle, korte svar
Opprinnelig lagt inn av Kanutten, her.
Kan noen forklare meg det som menes her?
Når går en grønnsak over fra å være en grønnsak til å bli en karbohydrat???
Eller motsatt, når blir en karbohydrat en grønnsak?
Er det fargen som avgjør? Smaken? Karbene, og i såfall hvor går grensen?
Jeg går utifra at hun mener karbohydrater er ris eller pasta eller brød.
Det er et kjøkkentriks:
Man regner at en middagsrett skal bestå av protein (kjøtt/fisk/fugl/etc), grønnsaker og STIVELSE (ikke karbohydrater, men "stivelse" som i "potet/ris/pasta/brød/kanskje potenlta" - eventuelt under tvil bønner).
__________________
Fant (og mistet igjen) matchvekta under candida- og eliminasjonsdiett ifm. stoffskiftesykdom. Forsøker nå å finne den igjen med inspirasjon fra Primal Blueprint
|