Vis enkelt innlegg
Gammel 25-02-13, 23:53   #3
Moogie
Seniormedlem
 
Moogie sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2010
Hvor: Finnmark
Alder: 46
Innlegg: 694
Moogie er virkelig snillMoogie er virkelig snillMoogie er virkelig snillMoogie er virkelig snill

Sv: Erstatning til mel? Tåler ikke mandelmel

Til søt bakverk bruker jeg kokosmel og nå prøver jeg ut sesammel. Det går også en del i erteprotein mel, soyaprotein og valleprotein. Alt utenom sesammel kjøper jeg på iHerb - der er det billigst sesammel har de på helsekost. Ellers om du tåler gluten kan det være fint å ha glutenmel til bakst. På helsekost og for så vidt på mange velassorterte dagligvare butikker har dem ulike lavkarbo bakemiks, bare spørr etter de og sjekk innhold. Fiberhusk eller psylium er fin til å tykne røra og få den til å henge sammen. Det har dem på matbutikker. Pofiber er også greit å bruke til å få god konsistens. Bare sjekk de ulike oppskrifter for hva som kan brukes og hvordan. Malte solsikkefrø, gresskarfrø eller linfrø er fine til brødbakking. Det er jo et hav av muligheter!
Prisen vil jo variere etter størrelse og butikk. Noe er litt kostbart, men du bruker så lite av det at det lønner seg i lengden uansett.

__________________
Dagboken min Ny start august 2012. -20,2 kg totalt

Sist redigert av Moogie : 26-02-13 kl 00:15.
Moogie er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ketogen LCHF Svar med sitat