Vis enkelt innlegg
Gammel 07-03-13, 22:20   #14
Imse
Seniormedlem
 
Imse sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2005
Hvor: Hedmark
Innlegg: 9.680
Imse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastisk

Sv: Prøver å øke litt på karbene (opp til ca 50), men hvilke karbokilder?

Opprinnelig lagt inn av smgj, her.

Jeg hadde nok tatt det ut i grønnsaker med litt høyere karbohydratinnhold, samt erter/linser/belgfrukt - og bær (eventuelt frukt om det går bra for deg). BenteR har jo erfaring med å dempe frukt som f.eks kiwi med nøtter og det kan kanskje fungere for deg også?

Jeg hadde vært forsiktig med å øke via melkeprodukter siden disse kan ha relativt sterk insulinvirkning.

Du skriver det jeg tenker.

Grønne erter kom jeg akkurat på, ertesuppe uten dårlig samvittighet!
Tenker som så at jeg kan spise løk, rød paprika og hodekål uten å tenke på karbene. Coleslaw med litt gulrot blir en del karber pr porsjon. Rundt 10g karbo pr måltid tenkte jeg meg. Heller jevnt fordelt, enn et måltid med feks 25g karbo. For insulinutskillelsen er det i mitt hode bedre med jevnt fordelt, enn et stort.

Imse er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketogent 0-20 Svar med sitat