Vis enkelt innlegg
Gammel 11-03-13, 18:23   #7
Pearl
Seniormedlem
 
Pearl sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2008
Hvor: Stavanger
Alder: 67
Innlegg: 3.622
Pearl har veldig mye å være stolt avPearl har veldig mye å være stolt avPearl har veldig mye å være stolt avPearl har veldig mye å være stolt avPearl har veldig mye å være stolt avPearl har veldig mye å være stolt avPearl har veldig mye å være stolt avPearl har veldig mye å være stolt avPearl har veldig mye å være stolt av

Sv: Kjøtt tilsatt vann

Opprinnelig lagt inn av nøtteliten:-), her.

Det finnes uten tilsatt vann, men man må også huske på at alt kjøtt inneholder vann (celleveske)som ikke er tilsatt.
Riktig temperatur under steking løser problemet med att celleveske eller vann koker ut av kjøttet under steking

Hva er riktig temperatur da?

__________________
Min Journal
Pearl er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo Svar med sitat