Vis enkelt innlegg
Gammel 11-03-13, 18:50   #9
Pearl
Seniormedlem
 
Pearl sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2008
Hvor: Stavanger
Alder: 67
Innlegg: 3.622
Pearl har veldig mye å være stolt avPearl har veldig mye å være stolt avPearl har veldig mye å være stolt avPearl har veldig mye å være stolt avPearl har veldig mye å være stolt avPearl har veldig mye å være stolt avPearl har veldig mye å være stolt avPearl har veldig mye å være stolt avPearl har veldig mye å være stolt av

Sv: Kjøtt tilsatt vann

Opprinnelig lagt inn av nøtteliten:-), her.

Riktig temperatur under steking løser problemet med att celleveske eller vann koker ut av kjøttet under steking

WHAT? Mener du som Index at kjøttdeigen skal være romtemperert før du steker den? Det må være det du mener. Jeg har iallefall ikke greid å steke noe i romtemperatur

__________________
Min Journal
Pearl er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo Svar med sitat