Vis enkelt innlegg
Gammel 11-03-13, 18:58   #20
Pearl
Seniormedlem
 
Pearl sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2008
Hvor: Stavanger
Alder: 66
Innlegg: 3.622
Pearl har veldig mye å være stolt avPearl har veldig mye å være stolt avPearl har veldig mye å være stolt avPearl har veldig mye å være stolt avPearl har veldig mye å være stolt avPearl har veldig mye å være stolt avPearl har veldig mye å være stolt avPearl har veldig mye å være stolt avPearl har veldig mye å være stolt av

Sv: Anmeld Vita Hjertego for villedende markedsføring

Opprinnelig lagt inn av nøtteliten:-), her.

Sitat

"Er du også lei av matjuks?

Det siste året har det vært en rekke mediaoppslag om matvarer som ikke er hva de gir seg ut for å være. Forbrukerrådet friga i høst en rapport som viser at industrien villeder forbrukere. Den pågående folkeaksjonen rundt Vita Hjertego har satt i gang en bølge som ikke lar seg stoppe. Vi vil vite hva vi faktisk får i oss!

Nå vil vi ha handling. Vi vil vite hva vi spiser! Vi vil vite hva slags mat vi gir barna våre! Sett krav du også!
Gjør din stemme hørt. Denne underskriftskampanjen vil sendes over til Mattilsynet sammen med et krav om at Mattilsynet skal gå gjennom sitt regelverk og endre sine krav til merking av mat NÅ!

Visste du at et grovbrød kan kalles grovt selv om det har 49% finmalt hvetemel? Det finnes skinke på markedet som inneholder ned mot 67 prosent svinekjøtt. Crabsticks uten krabbe. Vaniljesaus uten vanilje. Er det slik vi vil ha det?
Det er Mattilsynets oppgave å verne oss. Vi vil ha strengere regler for matindustrien.
Vi vil vite hva vi kjøper!"

http://www.underskrift.no/vis.asp?kampanje=4543

Signert

__________________
Min Journal
Pearl er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo Svar med sitat