Sv: Stenalderbrød grahamstype
Brødet er kjempegod på smak! Måtte ta ut av formen etter en time og lot brødet ettersteke på 100 gr på rist i 40 min til. Smaker helt annerledes enn de andre lavkarbobrødene, selv om jeg liker mitt vanlige brød også
Opprinnelig lagt inn av Drømmepie, her.
Stenalderbrød grahamstype
Du trenger:
100 g gresskarkjerner
100 g solsikkekjerner
100 g mandler
100 g valnøtter
blendes/ hakkes til groft mel
100 g linfrø
100 g sesam frø
5 egg
1 dl oliven olje
1 tsk salt
Fremgangsmåte:
Bland alt sammen i en foodprocessor, og held blandingen i en godt smurt form. Bruk gjerne bakepapir i bunnen.
Stekes på 160 grader i ca 1 time.

Brødet ble kjempe godt og smakte utrolig godt med smør på! 
Godt for kroppen
|