Hei HAr siden oppstart i begynnelsen av oktober ikke hatt noen sprekker. Ikke en liten brødbit, ikke et lite chipsflak, ingenting. Jeg må rett og slett være så streng med meg selv, er redd for at hvis jeg først begynner så klarer jeg ikke å stoppe Men nå skal jeg altså snart reise på jentetur til London. Sitter og tenker litt rundt dette med maten når jeg er der. Er det verdt det å være "vanskelig" (som sikkert de andre tenker) i matveien, hele tiden tenke hva som har minst karboinnhold når vi er ute og spiser (og ikke nødvendigvis det som jeg har mest lyst på), ikke kunne kjøpe seg en isfrappuchino på Starbucks ( ), velge bort desserten når vi spiser osv. ELLER Er det ok å ta en liten planlagt utskeielse for noen dager (er snakk om tre dager), for så å fortsette når jeg kommer tilbake.. Blir det vanskelig å starte igjen? Vil vekta øke masse? Blir jeg dårlig av å spise karbo (det lurer jeg faktisk veldig på!). Klarer rett og slett ikke bestemme meg for hva jeg vil altså