Vis enkelt innlegg
Gammel 14-03-13, 23:16   #6
Lemen
Seniormedlem
 
Lemen sin avatar
 
Medlem siden: May 2006
Alder: 45
Innlegg: 2.788
Lemen er bare helt fantastiskLemen er bare helt fantastiskLemen er bare helt fantastiskLemen er bare helt fantastiskLemen er bare helt fantastiskLemen er bare helt fantastiskLemen er bare helt fantastiskLemen er bare helt fantastiskLemen er bare helt fantastiskLemen er bare helt fantastiskLemen er bare helt fantastisk

Sv: En ts. sukker i matlaging (sauser etc.)?

Jeg bruker alltid sukker fortsatt til å jevne ut syrebalansen når jeg kokkelerer, men bruker aldri så mye som 1 ts. Som regel er det nok med en knivsodd. Bruker ikke kunstig søtning ellers (med unntak av suketter innimellom), ei heller særlig med sukker, så for min del så er det helt ok å fortsatt bruke sukker til dette, når mengden er så liten.

__________________



Lemen er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo Svar med sitat