Vis enkelt innlegg
Gammel 30-01-06, 10:43   #1
mofe
Seniormedlem
 
mofe sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2004
Innlegg: 14.144
mofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastisk
Question

Skjærer dere av den tykke delen av baconet?

Eller hva heter det.. Huden? Jeg kjøper bacon i store stykker, altså ikke de flatpakkene med tynnnnne skiver.

Og da er det jo en sånn tykk "hud-sak" som er oppå.. skjærer dere av den? For blir ikke den veldig seig? Jeg steker alltid på svak varme - så da blir den jo ikke noe sprø.

__________________
.
mofe er avlogget   Min kostholdsfilosofi: - Svar med sitat