Vis enkelt innlegg
Gammel 02-04-13, 13:53   #6
Furine
Supermoderator
 
Furine sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Heime på berget, ved havet
Innlegg: 4.044
Furine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressursFurine er en virkelig god ressurs

Sv: Brød ... Igjen ...

Etter mi meining er eit av dei betre alternativa innanfor godt lavkarbobrød Karins beste brød, men du kan ikkje forvente å få høgkarbobrødsmak eller konsistens ut av eit lavkarbobrød, det vil aldri bli heilt det same, slik er det berre.

Kva med å prøve å steike nokon av brødoppskriftene du har funne som "pitabrød" i staden for i vanleg brødform? Eg har hatt god erfaring med det. Deler dei i to når eg skal bruke dei, som eg ville gjort med vanlege pitabrød. Dei blir ikkje så blaute, synest eg. Eventuelt kan ein vel hive dei i ovnen litt etter at dei er oppdelte, for å få litt skorpe, og skjerpe dei litt.

Furine er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat