Vis enkelt innlegg
Gammel 09-04-13, 00:24   #6
Photobscura
Supermoderator
 
Photobscura sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2005
Hvor: ::Oslo Rock City::
Alder: 46
Innlegg: 26.188
Photobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastisk

Sv: Vegetarlavkarbo

Jeg spiste sånn du beskriver, såkalt pesce/lacto/ovo-vegetarisk de to første årene etter jeg la om til lavkarbo, og gikk ned 17 kilo. Jeg spiste dog lite linser og bønner, og må si jeg var mektig lei etter de to årene, så hadde jeg vært deg nå ville jeg sakte innført belgefrukt og litt sånn! Det er tross alt gode vegetariske kilder til proteiner. Tofu og ufermentert soya ville jeg holdt meg unna på grunn av planteøstrogenet. Igrunn ikke godt for noe.
- Det skal forsåvidt tillegges at jeg knapt kunne lage mat på den tiden, og det ble kanskje litt ensartet, men lærte jo å variere mer etterhvert. For mitt vedkommende var det befriende å begynne å spise kjøtt igjen etter åtte år totalt som vegetarianer, så jeg har jo gått helt motsatt vei.
Prøver fortsatt å være matidealist der da lar seg gjøre, da.

__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski

Siste rest, nytt forsøk:



Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
Photobscura er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥The good life♥ Svar med sitat