Vis enkelt innlegg
Gammel 09-04-13, 13:47   #7
Storemy
Juniormedlem
 
Storemy sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2009
Hvor: Vestlandet
Innlegg: 44
Storemy har en fantastisk aura rundt segStoremy har en fantastisk aura rundt seg

Sv: Erstatining til potet, pasta og ris

Hei! Den pastasaken er veldig god! Jeg lager en halv porsjon, det blir nok til en steikeovnsplate. Og det funker helt fint å smøre røra utover, mens den fortsatt er flytende, med en deigskrape eller slikkepott. Steiker den uten bakepapir over, også. Og steiker du den ørlitt mere, til svakt gulprikket, så får du en super lefse/wrap :-) Det eneste jeg savner av HØYKARBOMAT er komler, det går ikke tale om an å lage noe som ligner, engang, så da steiker jeg aubergineskiver i baconfett istedet, det er godt og passer til røykt lammekjøtt. Minimaisstappe med ørlitt vanilje (!) eller muskatnøtt istedet for kålrabistappe. Prøv å fløtestue grønnsaker, eventuelt med karrikrydder. Jordskokker og rotselleri kan kokes, steikes, fløtegratineres, friteres, moses, istedet for poteter..

Storemy er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse vanligvis, nå 50-70 gr karbo.. Svar med sitat