Sv: Erstatining til potet, pasta og ris
Hei! Den pastasaken er veldig god! Jeg lager en halv porsjon, det blir nok til en steikeovnsplate. Og det funker helt fint å smøre røra utover, mens den fortsatt er flytende, med en deigskrape eller slikkepott. Steiker den uten bakepapir over, også. Og steiker du den ørlitt mere, til svakt gulprikket, så får du en super lefse/wrap :-) Det eneste jeg savner av HØYKARBOMAT er komler, det går ikke tale om an å lage noe som ligner, engang, så da steiker jeg aubergineskiver i baconfett istedet, det er godt og passer til røykt lammekjøtt. Minimaisstappe med ørlitt vanilje (!) eller muskatnøtt istedet for kålrabistappe. Prøv å fløtestue grønnsaker, eventuelt med karrikrydder. Jordskokker og rotselleri kan kokes, steikes, fløtegratineres, friteres, moses, istedet for poteter..
|