Sv: Vegetarlavkarbo
Opprinnelig lagt inn av Photobscura, her.
Nå begynner det å bli en stund siden, så jeg husker ikke helt. Men jeg spiste mye laks (faktisk til det punkt at jeg ble så lei at jeg ikke spiste det igjen på flere år. ), jeg lagde også mye grønnsaksgratenger med fløte og egg og ostelokk (slengte stort sett bare alt mulig rart oppi, alt fra brokkoli og blomkål og løk til aubergine og avokado, fetaost, spinat og fandens oldemor). Dette ble vel en av klassikerne, fordi det var så lett å variere. Ellers gikk det i egg i alle former, tomat- og andre grønnsakssupper, smoothier etc. Tåler du meieriprodukter kommer du langt. Det gjør ikke jeg lenger. 
Gratenger er godt, og uten kjøtt kan man jo øke kaloriene litt også. Jeg er spent på å prøve ut, men er nok enda litt i planleggingsfasen. Kanskje jeg bare burde hoppe uti det.
|