Tråd: Svinelever
Vis enkelt innlegg
Gammel 11-04-13, 22:29   #10
Ziltoidia
Seniormedlem
 
Ziltoidia sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2010
Hvor: London
Alder: 35
Innlegg: 1.080
Ziltoidia har veldig mye å være stolt avZiltoidia har veldig mye å være stolt avZiltoidia har veldig mye å være stolt avZiltoidia har veldig mye å være stolt avZiltoidia har veldig mye å være stolt avZiltoidia har veldig mye å være stolt avZiltoidia har veldig mye å være stolt avZiltoidia har veldig mye å være stolt av

Sv: Svinelever

Opprinnelig lagt inn av smgj, her.

Svinelever har jeg sett mest brukt i leverpostei... Men det går jo an å forsøke om kyllinglevergryta også passer som svinelevergryte?

Stek passe mengde bacon i biter
Surr en løk i panna når baconet er ferdig brunet (bare la det ligge i panna)
Ha oppi et par champingnonger i biter
Når dette er passe surret så tilsett lever i biter og stek videre til leveren er gjennomstekt
Til sist en rød paprika i biter.

Rekkefølgen er litt vesentlig, sånn at bacon og grønnsaker og lever blir passe stekt uten at paprikaen dauer...

Haha, jeg spurte akkurat en venn av meg som er grisebonde. Han slakter og tilbereder svin stadig vekk, og dette er hva han hadde å si:

Sitat:

thinly sliced cooked with onions and bacon is the classic way - chop the bacon int o small pieces and fry halfway. remove from pan but keep the bacon fat. soften the onions in it, then pop the bacon back on top. slice the liver and lightly flour (can you use flour?) and lay on top. Cook till the liver has just changed colour through, add a cup of water and cook a further 3 or 4 mins with lid on.
DO not season till the end or it will dry the liver out.

sage and parsley work well with pork liver

also, use it as fresh as possible. It loses texture very quickly

Starten var nesten ordrett oversatt.

__________________

Min kokebok // Ravelry // Min journal // Strikkeblogg
Ziltoidia er avlogget   Min kostholdsfilosofi: 2010-12 ketogent, siden mer liberal med frukt, belgfrukter og mer grønnsaker Svar med sitat