Vis enkelt innlegg
Gammel 19-04-13, 14:58   #1
Leyyda
Medlem
 
Medlem siden: Feb 2013
Innlegg: 58
Leyyda er på en erverdig vei

Hva skal jeg erstatte sukker med i kokosbunn?

Jeg har tenkt til å lage denne kaken. Men hva passer best å erstatte sukkeret med i bunnen? Sukrin eller Tagatesse, evt fruktose.
[size="3"]http://cafelemonia.blogspot.no/2010/05/kokoskake.html

Kokoskake
Kjempegod sommerdessert.


4 eggehviter
1 ts sitronsaft
2½ dl sukker
50 g mørk sjokolade
½ ts bakepulver
2½ dl kokos


3 dl kremfløte
1 stor Bounty-sjokolade


Stivpisk eggehviter og sitronsaft. Pisk gradvis inn sukkeret. Vend inn hakket sjokolade, bakepulver og kokos. Hell røren i en bakepapirkledt 24 cm springform og stek på nederste rille ved 170 grader i ca 40 minutter.
Pisk fløten til krem og vend inn hakket Bounty. Bre over kaken rett før servering.

Men jeg skal ha denne sjokoladekremen. (Fra lillians snickerskake)

Krem:

4 stk eggeplommer
Søtning etter behov
100gr Mørk kokesjokolade
3,3 dl fløte

__________________


Leyyda er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lindberg Svar med sitat