Vis enkelt innlegg
Gammel 04-05-13, 19:27   #2
shailene
Seniormedlem
 
shailene sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2011
Hvor: Oslo
Innlegg: 983
shailene er virkelig snillshailene er virkelig snillshailene er virkelig snillshailene er virkelig snillshailene er virkelig snill

Re: Sukrin melis og sesam-mel

Eneste forskjellen på Sukrin og Sukrinmelis er at melisen løser seg lettere opp i bakst o.l., mens den vanlige versjonen egner seg best som strøsukker. Sukrin+ er den som visstnok har mindre kaldsmak (det er altså blanding av Sukrin og stevia). "Nøkkelen" for å unngå kaldsmak når du bruker vanlig Sukrin eller melis, er å la den stå for maks 1/3 av søtsmaken, og heller bruke andre søtstoffer i tillegg.

shailene er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat