Sv: Sukrin melis og sesam-mel
Opprinnelig lagt inn av shailene, her.
Eneste forskjellen på Sukrin og Sukrinmelis er at melisen løser seg lettere opp i bakst o.l., mens den vanlige versjonen egner seg best som strøsukker. Sukrin+ er den som visstnok har mindre kaldsmak (det er altså blanding av Sukrin og stevia). "Nøkkelen" for å unngå kaldsmak når du bruker vanlig Sukrin eller melis, er å la den stå for maks 1/3 av søtsmaken, og heller bruke andre søtstoffer i tillegg. 
Supert. Takker 
Men kan jeg bruke sukrin melis og sånne vaniljedråper. Kan de to gjøre en kake søt nok uten å bli for kald?
Opprinnelig lagt inn av TrillTrall, her.
Jeg synes sukrinmelisen er enda verre enn den vanlige sukrinen hva kald smak angår. 
Noooooo, nå er den allerede bestilt 
__________________

|