Vis enkelt innlegg
Gammel 04-05-13, 19:39   #4
Elinee
Seniormedlem
 
Elinee sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2010
Hvor: Oslo
Innlegg: 513
Elinee er på en erverdig vei

Sv: Sukrin melis og sesam-mel

Opprinnelig lagt inn av shailene, her.

Eneste forskjellen på Sukrin og Sukrinmelis er at melisen løser seg lettere opp i bakst o.l., mens den vanlige versjonen egner seg best som strøsukker. Sukrin+ er den som visstnok har mindre kaldsmak (det er altså blanding av Sukrin og stevia). "Nøkkelen" for å unngå kaldsmak når du bruker vanlig Sukrin eller melis, er å la den stå for maks 1/3 av søtsmaken, og heller bruke andre søtstoffer i tillegg.

Supert. Takker
Men kan jeg bruke sukrin melis og sånne vaniljedråper. Kan de to gjøre en kake søt nok uten å bli for kald?

Opprinnelig lagt inn av TrillTrall, her.

Jeg synes sukrinmelisen er enda verre enn den vanlige sukrinen hva kald smak angår.

Noooooo, nå er den allerede bestilt

__________________


Elinee er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse♥ Svar med sitat