Sv: Sukrin melis og sesam-mel
Ok, tusen takk. Stevia, ja Men hvis det ikke er godt med stevia dråper med vanilje i bakst, hva bruker man det så til?
Syns disse sammensettingene av ingredienser er så vanskelig! Jeg forventer meg liksom noe bra, og så blir det virkelig ikke godt.
Mandel mel får alt til å se ut som leverpostei og løsner opp, og for mye egg og cottage cheese blir jo ikke bakst.
Vet at det er en grunn til at det ikke smaker høykarbo, skal jo være sunt, men en pizzabunn uten soya- og mandelmel som faktisk holder sammen og smaker ok? Eller matmuffins som ikke ser ut som våt leverpostei, er det å finne?
Får dere andre til noe dere kan kalle "god bakst" og jeg er ubrukelig på lavkarbobakst, eller er det dette jeg skal forvente?
De andre gangene har jeg aldri lagd mye bakst. Mest knekkebrød og brød. Denne gangen vil jeg har fler variasjoner. Skjønner ikke helt hva jeg gjorde de andre gangen i over 6 mnd hver gang?! Hva spiste jeg hver dag.?
__________________

|