Vis enkelt innlegg
Gammel 04-05-13, 21:07   #8
Yrla
Seniormedlem
 
Yrla sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2011
Innlegg: 4.612
Yrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt av

Sv: Sukrin melis og sesam-mel

Sukrin smaker bedre enn melisen, synes jeg, i hvert fall i hjemmelaget sjokolade, mer fyldig smak, kanskje? men melis kan være lurt pga konsistensen i visse ting man skal lage hvor sukrinkorna ikke løser seg opp. I marsipan og marshmellows tror jeg det brukes melis. Sedsam-mel inneholder vel det samme som frø hvis det kun er sesam du har fått.

__________________
Do what you like!
Yrla er avlogget   Min kostholdsfilosofi: lavkarbo Svar med sitat