Vis enkelt innlegg
Gammel 07-05-13, 22:54   #30
BenteR
Seniormedlem
 
BenteR sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2011
Hvor: 770 meter over havet
Innlegg: 4.055
BenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastiskBenteR er bare helt fantastisk

Sv: Hvilken retning?

Røsti hos oss er rett og slett en "deig" av reven sellerirot, reven kålrot, reven gulrot, hakka løk, hakka friske urter etter smak (vanligvis persille, oregano eller gressløk), pisket egg, revet ost, salt og pepper.
Har ikke en nøyaktig oppskrift; tar liksom det jeg har og så er egg og ost bindingen.
Steker dem gylne i godt med smør.
Jeg kan godt spise dem slik de er, men de passer også supert til middagen.

Av og til blander jeg inn hakket bacon eller hakkede rester etter gårsdagens kjøttmiddag og av og til har jeg i sopp, persillerot, pepperrot, eller andre ting jeg vil teste.
I sommerhalvåret elsker jeg og ha i litt revet nepe i stedet for kålrot.

__________________
En reise på 1000 mil begynner med 1 skritt.
BenteR er avlogget   Min kostholdsfilosofi: diabetiker, max 5 karbo pr.måltid Svar med sitat