Sv: Proteinpulver
tja... bør og bør.... Det er ikke noe nødvendighet med noe tørt proteinpulver til f.eks. shaker. Man skal klare helt fint dekke kroppens proteinbehov med vanlig sunn kost. Stor ulempe med disse pulver til shaker er jo at de ofte inneholder mye karbo, så de blir lite lavkarbovennlige. Tenker meg andre har noe mer å si om dette og mer utfyllende.
Det kan være greit å ha noe proteinpulver til bakst, men absolutt ikke nødvendig. Fungerer fint-fint uten også. Jeg kan bare si for meg selv hva jeg syns fungerte for min del. Til søtbakst har jeg brukt whey protein (valleprotein). Veit de har flere bakemiks i Sverige med valleprotein, mener å huske at BakePro var laget i Sverige? Så kanskje det er billigere der. Ellers kjøpte jeg det på iHerb. Til brødbakst og pizza og andre ting har jeg brukt erterprotein, også kjøpt på iHerb. Det jeg veit er billig er soyaprotein, det veit jeg kjøpte i Sverige en gang. Og den er jo grei å ha til bakst. Men når det er sagt så mener flere at man burde unngå for mye soya i kosten.
__________________
Dagboken min Ny start august 2012. -20,2 kg totalt
|