Vis enkelt innlegg
Gammel 11-05-13, 13:57   #11
Ziltoidia
Seniormedlem
 
Ziltoidia sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2010
Hvor: London
Alder: 35
Innlegg: 1.080
Ziltoidia har veldig mye å være stolt avZiltoidia har veldig mye å være stolt avZiltoidia har veldig mye å være stolt avZiltoidia har veldig mye å være stolt avZiltoidia har veldig mye å være stolt avZiltoidia har veldig mye å være stolt avZiltoidia har veldig mye å være stolt avZiltoidia har veldig mye å være stolt av

Sv: Hva kan jeg ha istedet for paibunn?

Opprinnelig lagt inn av Moogie, her.

Skal paibunn virkelig være så smuldrete at det nesten ikke går an å ta i den? Eller bør den holde litt sammen? Brukte flere av disse oppskrifte her i tråden med samme resultat. Smuldrer ifra... Likte oppskrifta Ziltoidia lagt inn her, smakte veldig godt, men jeg brukte ikke glutenmel. Kanskje det er den som skulle holde alt sammen?

Jeg husker faktisk ikke om min pai smuldrer sammen, men jeg tror ikke det. Skyldes nok glutenmelet ja. Istedenfor kan du kanskje bruke eggehvite? Krasekaker henger jo sammen, så det burde jo gå an.

__________________

Min kokebok // Ravelry // Min journal // Strikkeblogg
Ziltoidia er avlogget   Min kostholdsfilosofi: 2010-12 ketogent, siden mer liberal med frukt, belgfrukter og mer grønnsaker Svar med sitat