Vis enkelt innlegg
Gammel 13-05-13, 11:36   #5
Yrla
Seniormedlem
 
Yrla sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2011
Innlegg: 4.612
Yrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt avYrla har veldig mye å være stolt av

Sv: Boller med stevia

Opprinnelig lagt inn av Imse, her.

Aldri i verden om jeg hadde møtt opp med sukkerfrie boller når du har fått i oppgave å bake vanlige boller. Folk forventer at det er sukker i de, ikke alle er like positive til søtstoff av alle mulig slag( noen er som meg veldig striks på det). Og nei, boller med kun stevia som søtstoff vil absolutt ikke smake som vanlig hveteboller.
Mesteparten av karbene i boller kommer vel uansett fra melet og ikke sukkeret, da det gjerne ikke er så mye sukker i boller i mengde kontra mengde hvetemel.
Men om du har avklart med de som gav deg oppgaven og bollene merkes uten sukker/evt med stevia, så er det vel helt OK.
Vet jeg hadde blitt lei meg om jeg kjøpte bolle til ungen min og den ikke ville ha den pga bismaken av stevia, ikke noe gøy for ungen. Så de må i allefall merkes slik at folk vet hva de kjøper.

Blir det bismak når man ikke tar for mye da? det er derfor jeg ba om råd for mengden. tenkte å skrive stevia på posen selvsagt.

__________________
Do what you like!
Yrla er avlogget   Min kostholdsfilosofi: lavkarbo Svar med sitat