Vis enkelt innlegg
Gammel 17-05-13, 20:52   #10
Moogie
Seniormedlem
 
Moogie sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2010
Hvor: Finnmark
Alder: 46
Innlegg: 694
Moogie er virkelig snillMoogie er virkelig snillMoogie er virkelig snillMoogie er virkelig snill

Sv: Sara Bernard sjokoladekrem?

Opprinnelig lagt inn av Imse, her.

Går fint an å bruke kakesprøyte på denne kremen. Men det er superviktig at kremen er helt nedkjølt før du pisker den, ellers skiller den seg.

Det må være derfor den skilte seg. To ganger blei det en fiasko! Sikkert fordi den var ikke helt kald. Skal prøve å la den stå til dagen etter neste gang. Inatt i 3 tia måtte jeg bare jukse. Laget en ostekrem med litt av denne kremen oppi. Funket fint. Resten brukte jeg til å bake muffins og lage konfekt. Kunne jo ikke kaste 1 liter fløte og 200 sjokolade, selv om det haddet skilt seg, hehe. Funket jo fint til andre formål, enn det jeg egentlig hadde tenk meg.

__________________
Dagboken min Ny start august 2012. -20,2 kg totalt
Moogie er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ketogen LCHF Svar med sitat