Vis enkelt innlegg
Gammel 31-05-13, 20:47   #20029
smgj
Seniormedlem
 
smgj sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2011
Hvor: Østfold
Alder: 50
Innlegg: 6.228
smgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisksmgj er bare helt fantastisk

Sv: "Jeg lurer på"-tråd, forhåpentlig med enkle, korte svar

Opprinnelig lagt inn av Julie, her.

Sånn ser det ut for øyeblikket...

Det ser liksom ikke ut som om det kommer til å bli noen flekk, men det kan jo hende at det isåfall ikke vil vises før det tørker? Kan ikke så mye om sånt, så mulig det er helt feil...

Vil liksom ikke begynne å tukle med Zalo med mindre det er nødvendig, men vil Zalo være like effektivt om jeg lar området tørke først for å se om det er igjen noen flekk?

Edit: det våte området er forresten en del mørkere enn på bildet - vet ikke om det gjør noen forskjell, men tenkte jeg skulle nevne det.

Råkrem sa du? Da er det vel egget som er problemet... Ikke la det tørke "hardt", men bare av seg selv, eller gjennom å klemme f.eks en håndduk mot. Ser det bra ut lar du det være.
Er det fremdeles flekk kan du bruke zalo (eller vanish om zalo ikke klarer seg. Tror det skal gå fint på så lyst stoff som det der. ). Tror ikke det har så mye å si om egg tørker eller ikke sålenge du har klart å få av mesteparten.

__________________
Fant (og mistet igjen) matchvekta under candida- og eliminasjonsdiett ifm. stoffskiftesykdom. Forsøker nå å finne den igjen med inspirasjon fra Primal Blueprint
smgj er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Primal Blueprint - tåler begrenset melk (lett laktoseintolerant) og glutenholdig mel enda dårligere.