Vis enkelt innlegg
Gammel 04-06-13, 16:34   #20077
Kanutten
Seniormedlem
 
Kanutten sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2007
Innlegg: 11.548
Kanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastiskKanutten er bare helt fantastisk

Sv: "Jeg lurer på"-tråd, forhåpentlig med enkle, korte svar

Opprinnelig lagt inn av Photobscura, her.

Jeg har planer om å lage en stor batch med fiskekaker, men det blir litt mye pes å steke alt sammen opp i stekepanne. Kan jeg steke det i langpanne i ovnen, for så å brune dem i panna senere etter behov, og i så fall, hvilken temperatur og hvor lenge bør de stå i?

Hva med heller å lage puskefidding (fiskepudding) som du kan brune som fiskekaker når du vil?? Kutt gjerne puddingen opp i skiver før du fryser den. Da tar du opp av frysern det antall du ønsker og bare skjerper dem på panna.
Smaken og deigen er jo den samme.

__________________
Æ står han a!
Kanutten er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥ Lavkarbo ala Kanutt ♥