Sv: Iset
Jepp, jeg har vispet krem oppå geleen når den serveres. Kjempegodt.
Jeg lager den slik: (dette er 1 liter)
Legg 12 gelatinplater i kaldt vann i 5 minutter ca. Lag sterk saft av vann og Fun light så det blir 8 dl ferdig saft.
Kok opp 2 dl vann og smelt den bløte gelatinen i det under kraftig pisking (jeg bruker bare en gaffel til dette). La den avkjøle seg litt og bland den så med saften. Hell det i en pen bolle/form og sett i kjøleskapet i ca 2-3 timer.

For fromasj, gjør du slik:
Bløt 4 gelatinplater i kaldt vann og løs dem opp i ca en halv dl kokende vann. La det avkjøles litt.
Pisk 1 pk kremfløte stiv. Pisk 2 eggehviter stive sammen med 2 små pakker Splenda (bruk Natreen om du ikke har Splenda, smak deg til).
Pisk sammen 2 eggeplommer og ha i 5-6 ss ren Fun Light av ønsket smak.
Ha gjerne litt vanilje i, samt konditorfarge om du vil, og fargen kan bli ganske svak. Jeg brukte skogsbærsmak og hadde rød konditorfarge i, for ellers ble den nesten hvit. Litt kjedelig.
Bland alt sammen og ha det i en form og sett i kjøleskapet i en time eller to.
__________________
Endelig i mål: minus 77 kg!
(Startvekt: 135 kg og 174 cm høy (bmi 44) - vekten i dag: 58 kg (bmi 19)
|