Vis enkelt innlegg
Gammel 29-07-13, 12:40   #2
langaard
Seniormedlem
 
Medlem siden: Nov 2010
Innlegg: 6.428
langaard er bare helt fantastisklangaard er bare helt fantastisklangaard er bare helt fantastisklangaard er bare helt fantastisklangaard er bare helt fantastisklangaard er bare helt fantastisklangaard er bare helt fantastisklangaard er bare helt fantastisklangaard er bare helt fantastisklangaard er bare helt fantastisklangaard er bare helt fantastisk

Sv: Tykne saus med Johannesbrødkjernemel?

Opprinnelig lagt inn av Nemo78, her.

I går lagde jeg sosekjøtt med creme fraiche. Smaken ble kjempegod, men sausen bør være tykkere.
Har forstått at man kan bruke Johannesbrødkjernemel for å få sauser tykkere, men hvordan gjør jeg det når sausen allerede er laget.
Kan jeg gjøre som med vanlig mel eller maizenna og røre det sammen med vann å helle i varm saus?
Hvor mye Johannesbrødkjernemel bør jeg bruke?

Rør inn litt smaksnøytral smøreost

langaard er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo Svar med sitat