Vis enkelt innlegg
Gammel 05-08-13, 10:12   #21
Imse
Seniormedlem
 
Imse sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2005
Hvor: Hedmark
Innlegg: 9.680
Imse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastiskImse er bare helt fantastisk

Sv: Tykne saus med Johannesbrødkjernemel?

Opprinnelig lagt inn av Nemo78, her.

Takk for tilbakemeldinger,

Jeg har forsøkt med Johannesbrødkjernemel nå og ÆSJ !!!
Konsistensen ble så ekkel.... jeg måtte ty til vanlig hvetemel i den brune sausen jeg lagde til kjøttkakene. Ikke bra :-(

Du trenger da ikke noe som helst jevning i brun saus. Stek kjøttkakene og ta de opp, så heller du litt vann i stekepanna og løsner det fastbrente. Hell så fløte oppi panna( hell evt litt og litt så det ikke blir for mye) og la fløten koke seg sakte tykk. Smaksett med salt,pepper og gjerne litt allehånde. Verdens beste brune saus. Den sausen liker alle mine gjester.

Imse er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketogent 0-20 Svar med sitat