Vis enkelt innlegg
Gammel 05-02-06, 12:24   #3
mofe
Seniormedlem
 
mofe sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2004
Innlegg: 14.144
mofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastiskmofe er bare helt fantastisk

Sv: Okselever - tips?

Opprinnelig lagt inn av Lise

Mamma pleide å steke leveren i smør, og så hadde hun stekeskyen og kjøttet oppi en panne med fløte, og serverte med potetestappe som en slags stroganofgryte. Sausen var bare nydelig. Og med sopp i, så er jo det sikkert perfekt! :

Åh, gode minner..

Jeg lagde min sånn i går, stekte først champignonen (den trenger lenger steketid), så hadde jeg oppi leveren som var skåret i biter og masse karri og pepper, så stekte jeg på svak varme i rundt 5 minutter, så hadde jeg oppi purren, også god dæsj fløte. Slump. Utrooolig godt. Og 300 gram lever holder til rundt tre-fire måltider for meg.

__________________
.
mofe er avlogget   Min kostholdsfilosofi: - Svar med sitat