Sv: "Jeg lurer på"-tråd, forhåpentlig med enkle, korte svar
Opprinnelig lagt inn av Lillemy71, her.
Jeg her alltid oppbevart kokte egg med skallet på for jeg innbiller meg at de holder lengre da, men leser flere plasser at man alltid skal ta skallet av før kjøleskap. Har alltid tenkt på skall/hinne som en beskyttelse (bedre holdbarhet) men det er vel kanskje feil siden jeg alltid stikker hull i skallet før koking?
Har aldri hatt kokte egg noe særlig lengre enn en uke i kjøleskapet, men det er for det at de ikke holder lengre hos meg 
Dersom du koker dem etter stikking så har du nok tatt knekken på det meste uansett... Men du har selvfølgelig også laget en åpning for smitte etter koking da.
Ferske egg holder fort en måned i kjøleskap så jeg ser vel ikke hvorfor at kokte skal være stort dårligere (forutsatt helt skall og hel hinne også etter kokingen)?
__________________
Fant (og mistet igjen) matchvekta under candida- og eliminasjonsdiett ifm. stoffskiftesykdom. Forsøker nå å finne den igjen med inspirasjon fra Primal Blueprint
|