Vis enkelt innlegg
Gammel 26-09-13, 21:41   #5
Hamster59
Medlem
 
Medlem siden: Jun 2010
Hvor: Tromsø
Innlegg: 425
Hamster59 er på en erverdig vei

Sv: I dag er det fårikålens dag!

Opprinnelig lagt inn av elien, her.

Jeg har kjøpt inn lammelår i skiver til å lage fårikål til helgen
når vi er komt hjem.
Men det jeg lurer på om koketiden skal være like lang med lårskiver
som vanlig fårikål kjøtt

Det kan være lurt å sjekke underveis, men du må regne med et par timers koketid. Kjøttet er ferdig når det løsner fra beina, og det skal bare trekke, nesten småkoke, men ikke fosskoke. Har kjøpt lammebog i skiver til fårikål, synes det andre fårikålkjøttet har så dårlige biter. Men fårikålen må jeg stå over i år, har påvist intoleranse mot kål og må unngå det ei tid framover. Derfor blir det lammegryte, gjerne noe afrikansk.

Hamster59 er avlogget   Min kostholdsfilosofi: lavkarbo Svar med sitat